eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaKuchenka indukcyjna i piekarnik › Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
  • Data: 2014-04-22 20:43:33
    Temat: Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
    Od: RoMan Mandziejewicz <r...@p...pl.invalid> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Hello J.F,

    Tuesday, April 22, 2014, 7:51:04 PM, you wrote:

    >>>>> Przy gotowaniu ziemniaków albo wołowiny szybkość gotowania wody
    >>>>> nie ma praktycznie znaczenia.
    >>>> Akurat przy wołowinie ma. I to bardzo duże.
    >>> zawsze mi się wydawało że wołowinę trzeba długo gotować.
    >>A rosół (zgadnij z czego) grzać powoli. Czyli jednak szybkość ma
    >>znaczenie.
    > Zaraz ... "wolno" gotujaca sie woda ma 100C, a "szybko" gotujaca woda
    > ma 100C.
    > Wiec jaka dla miesa roznica ?

    Diabli wiedzą. Ale każdy, kto trochę gotuje wie, że jak za mocno się
    rosół gotuje to wychodzi mętny i mniej smaczny,,,

    > Oczywiscie jak sie "mocno" gotuje, to trzeba wody dolewac.

    To też.

    --
    Best regards,
    RoMan
    Nowa strona: http://www.elektronika.squadack.com (w budowie!)

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: