eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.sci.inzynieriaFolia do pieczenia - z czego? › Re: Folia do pieczenia - z czego?
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
    From: "J.F." <j...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.sci.inzynieria
    Subject: Re: Folia do pieczenia - z czego?
    Date: Sun, 26 Feb 2012 17:39:09 +0100
    Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
    Lines: 11
    Message-ID: <7jnmfkiwsldh.4ljwscszina4$.dlg@40tude.net>
    References: <jib5dm$hlj$3@inews.gazeta.pl> <jidkb3$a6k$1@node2.news.atman.pl>
    NNTP-Posting-Host: h82-143-187-50-static.e-wro.net.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Trace: inews.gazeta.pl 1330274349 15206 82.143.187.50 (26 Feb 2012 16:39:09 GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 26 Feb 2012 16:39:09 +0000 (UTC)
    X-User: jjll
    User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.sci.inzynieria:30456
    [ ukryj nagłówki ]

    Dnia Sun, 26 Feb 2012 16:49:55 +0100, bartekltg napisał(a):
    > Internet sugeruje, że celofan. Jak podacie jakiś sposób
    > na prosty test, mogę sprawdzić;) Na opakowaniu brak składu
    > i informacja 'Używać w temperaturze -60..225 deg C'.
    >
    > Nad płomieniem topi się. Mięsko wychodzi dobre;)

    celofan sie chyba nie topi ?
    internet sugeruje ze temperatura rozkladu 290 C, a zaplonu 300 C.

    J.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: