eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plNieruchomościGrupypl.rec.domUszczelnienie wędzarni. › Re: Uszczelnienie wędzarni.
  • Data: 2015-01-19 22:50:30
    Temat: Re: Uszczelnienie wędzarni.
    Od: XL <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Dnia Mon, 19 Jan 2015 22:20:26 +0100, JDX napisał(a):

    > W każdym razie
    > nie mam bladego pojęcia jak takie silikony zachowają się przy
    > temperaturze, powiedzmy, 100-150 stopni aplikowanej przez 4 godziny. A
    > chodzi o to, aby mi mięsiwa chemią nie zaśmiardły. :-) Robił ktoś coś
    > takiego?

    Nie po to się samemu pekluje i wędzi, żeby sobie potem cały trud zniweczyć
    silikonami.
    Wersja tania: od zewnątrz nabić listewki na szczeliny.
    Wersja droższa: obić w środku blachą kwasoodporną.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

  • 19.01.15 22:52 XL
  • 19.01.15 23:31 JDX
  • 20.01.15 00:17 XL
  • 20.01.15 00:27 k...@g...com
  • 20.01.15 08:50 Dawid
  • 20.01.15 08:52 Dawid
  • 20.01.15 10:48 XL
  • 20.01.15 10:57 tomekp
  • 20.01.15 11:20 JDX
  • 20.01.15 11:36 tomekp
  • 20.01.15 12:12 Kris
  • 20.01.15 12:23 JDX
  • 20.01.15 12:30 XL
  • 20.01.15 12:32 XL
  • 20.01.15 12:33 XL

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1