eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaKuchenka indukcyjna i piekarnik › Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask
    .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!news.glorb.com!peer01.iad.highwinds-media.c
    om!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!nx02.iad01.newshosting.
    com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-
    a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
    From: "J.F" <j...@p...onet.pl>
    Newsgroups: pl.misc.elektronika
    References: <53514eb8$0$2234$65785112@news.neostrada.pl>
    <liuj8i$505$1@speranza.aioe.org>
    <6...@g...com>
    <53565fc7$0$2227$65785112@news.neostrada.pl>
    <b...@g...com>
    <53568e35$0$2376$65785112@news.neostrada.pl>
    In-Reply-To: <53568e35$0$2376$65785112@news.neostrada.pl>
    Subject: Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
    Date: Tue, 22 Apr 2014 19:51:04 +0200
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: 8bit
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    Importance: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 15.4.3555.308
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V15.4.3555.308
    Lines: 20
    Message-ID: <5356ac09$0$2372$65785112@news.neostrada.pl>
    Organization: Telekomunikacja Polska
    NNTP-Posting-Host: 83.10.113.155
    X-Trace: 1398189065 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2372 83.10.113.155:59006
    X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
    X-Received-Bytes: 1860
    X-Received-Body-CRC: 2617508332
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.elektronika:663713
    [ ukryj nagłówki ]

    Użytkownik "Paweł Pawłowicz" napisał
    W dniu 2014-04-22 16:35, Zachariasz Dorożyński pisze:
    >> [...]
    >>>> Przy gotowaniu ziemniaków albo wołowiny szybkość gotowania wody
    >>>> nie ma praktycznie znaczenia.
    >>> Akurat przy wołowinie ma. I to bardzo duże.
    >>
    >> zawsze mi się wydawało że wołowinę trzeba długo gotować.

    >A rosół (zgadnij z czego) grzać powoli. Czyli jednak szybkość ma
    >znaczenie.

    Zaraz ... "wolno" gotujaca sie woda ma 100C, a "szybko" gotujaca woda
    ma 100C.
    Wiec jaka dla miesa roznica ?

    Oczywiscie jak sie "mocno" gotuje, to trzeba wody dolewac.

    J.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: