eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.misc.elektronikaKuchenka indukcyjna i piekarnik › Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
  • Data: 2014-04-22 19:51:04
    Temat: Re: Kuchenka indukcyjna i piekarnik
    Od: "J.F" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora
    [ pokaż wszystkie nagłówki ]

    Użytkownik "Paweł Pawłowicz" napisał
    W dniu 2014-04-22 16:35, Zachariasz Dorożyński pisze:
    >> [...]
    >>>> Przy gotowaniu ziemniaków albo wołowiny szybkość gotowania wody
    >>>> nie ma praktycznie znaczenia.
    >>> Akurat przy wołowinie ma. I to bardzo duże.
    >>
    >> zawsze mi się wydawało że wołowinę trzeba długo gotować.

    >A rosół (zgadnij z czego) grzać powoli. Czyli jednak szybkość ma
    >znaczenie.

    Zaraz ... "wolno" gotujaca sie woda ma 100C, a "szybko" gotujaca woda
    ma 100C.
    Wiec jaka dla miesa roznica ?

    Oczywiscie jak sie "mocno" gotuje, to trzeba wody dolewac.

    J.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: