eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plGrupypl.comp.pecetZwiecha na twardo - czym zdagnozowac przyczyne? › Re: Zwiecha na twardo - czym zdagnozowac przyczyne?
  • Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!.P
    OSTED!not-for-mail
    From: ń <k...@t...sie>
    Newsgroups: pl.comp.pecet
    Subject: Re: Zwiecha na twardo - czym zdagnozowac przyczyne?
    Date: Sun, 27 Jan 2019 20:24:02 +0100
    Organization: ATMAN - ATM S.A.
    Lines: 9
    Message-ID: <q2l0gj$db3$1@node2.news.atman.pl>
    References: <q2k6kh$1io$1@node1.news.atman.pl>
    <5c4db436$0$501$65785112@news.neostrada.pl>
    <q2kgna$ck8$1$Adam@news.chmurka.net>
    NNTP-Posting-Host: 89-70-192-226.dynamic.chello.pl
    Mime-Version: 1.0
    Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="ISO-8859-2"; reply-type=response
    Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
    X-Trace: node2.news.atman.pl 1548617043 13667 89.70.192.226 (27 Jan 2019 19:24:03
    GMT)
    X-Complaints-To: u...@a...pl
    NNTP-Posting-Date: Sun, 27 Jan 2019 19:24:03 +0000 (UTC)
    In-Reply-To: <q2kgna$ck8$1$Adam@news.chmurka.net>
    X-Priority: 3
    X-MSMail-Priority: Normal
    Importance: Normal
    X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 16.4.3528.331
    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V16.4.3528.331
    Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.comp.pecet:1261401
    [ ukryj nagłówki ]

    Chłopaki, napisałem przecież, że raczej się nie przegrzewa, choć takie było pierwsze
    podejrzenie.
    Ostatnia pozycja w logach przed trzema zwiechami to: 73 stopnie, następna 62
    stopnie, następna 64 stopnie C.


    -----
    > Ewentualnie jeszcze świeża pasta na procesor.

Podziel się

Poleć ten post znajomemu poleć

Wydrukuj ten post drukuj


Następne wpisy z tego wątku

Najnowsze wątki z tej grupy


Najnowsze wątki

Szukaj w grupach

Eksperci egospodarka.pl

1 1 1

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.

Wzory dokumentów

Bezpłatne wzory dokumentów i formularzy.
Wyszukaj i pobierz za darmo: